Tuesday, April 01, 2025

ads

ads

احدث المواضيع

    9

الجمال والمكياج[Style1]

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

العنايه بالبشره[Oneright]

طبيب المجله[Oneleft]

طبيب المجله

معلومات صحية

مطبخ المجلة

اسم الوصفه/ تورتة الاوريو
مقدمه من/رحاب احمد


كوك منيو

مدة التحضير/ ساعتان
مدة الطهي/ ربع ساعه
مده التركيب/ ساعه

المقادير :

١ - عشر بيضات
٢- رشة ملح
٣-باكو فانيلا
٤- باكو بيكنج بودر
٥- اتنين كوب دقيق
مقادير الكريم
١- اتنين كوب ماء
٢- اتنين كوب كريم جانتيه

للتزيين:

علبة اوريو
ربع شوكلت خام

طريقة العمل :

تضاف مكونات الكيكه في العجان وتضرب
نسخن الفرن علي درجه عاليه
ونصب الكيكه علي ورق ذبده في صينيه مقاس ٢٨
وتدخل الفرن لمدة ربع ساعه
نقوم بتجهيز الكريمه
نضرب الكريم مع الماء في العجان
ونحضر الكيكه بعد تمام النضج ونقوم بتزينها بالكريمه
وبسكوت الأوريو ونصب علي وجه التورته الشوكلت بعد التسييح ونزينها بالمالتز الصغير علي وجهها
وبالهنا والعافيه

About saied kalabani

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
طريقة عمل كاساديا الدجاج بالجبن المبشور وخبز التورتيلا - الشيف عمادابوصيام
»
Previous
طريقة تحضير دجاج كاري - الشيف هاني الجوهري
Pages 22123456 »

ليست هناك تعليقات:

Post a Comment