اسم الوصفه/ تورتة الاوريو
مقدمه من/رحاب احمد
مدة التحضير/ ساعتان
مدة الطهي/ ربع ساعه
مده التركيب/ ساعه
المقادير :
١ - عشر بيضات
٢- رشة ملح
٣-باكو فانيلا
٤- باكو بيكنج بودر
٥- اتنين كوب دقيق
مقادير الكريم
١- اتنين كوب ماء
٢- اتنين كوب كريم جانتيه
٢- رشة ملح
٣-باكو فانيلا
٤- باكو بيكنج بودر
٥- اتنين كوب دقيق
مقادير الكريم
١- اتنين كوب ماء
٢- اتنين كوب كريم جانتيه
للتزيين:
علبة اوريو
ربع شوكلت خام
ربع شوكلت خام
طريقة العمل :
تضاف مكونات الكيكه في العجان وتضرب
نسخن الفرن علي درجه عاليه
ونصب الكيكه علي ورق ذبده في صينيه مقاس ٢٨
وتدخل الفرن لمدة ربع ساعه
نقوم بتجهيز الكريمه
نضرب الكريم مع الماء في العجان
ونحضر الكيكه بعد تمام النضج ونقوم بتزينها بالكريمه
وبسكوت الأوريو ونصب علي وجه التورته الشوكلت بعد التسييح ونزينها بالمالتز الصغير علي وجهها
وبالهنا والعافيه
نسخن الفرن علي درجه عاليه
ونصب الكيكه علي ورق ذبده في صينيه مقاس ٢٨
وتدخل الفرن لمدة ربع ساعه
نقوم بتجهيز الكريمه
نضرب الكريم مع الماء في العجان
ونحضر الكيكه بعد تمام النضج ونقوم بتزينها بالكريمه
وبسكوت الأوريو ونصب علي وجه التورته الشوكلت بعد التسييح ونزينها بالمالتز الصغير علي وجهها
وبالهنا والعافيه
ليست هناك تعليقات: