ads

ads

الجمال والمكياج[Style1]

الحياه الزوجيه

العنايه بالبشره[Oneright]

طبيب المجله[Oneleft]

معلومات صحية

مطبخ المجلة

طريقه عمل دجاج بصوص البرتقال مقدمه من شيف هانى الجوهرى 




مدة التحضير 10
مدة الطهى 30

المقادير

2صدور
1 بصلة صغيرة
عود رزمارى مفروم
1 ملعقة كبيرة زبدة
1/2 كوب عصير البرتقال
1 برتقال، مقطعة شرائح
1/4 ملعقة صغيرة جنزبيل ناعمة
1/4 ملعقة صغيرةفلفل ابيض
ملح بسيط

طريقة التحضير

تتبل الفراخ ملح فلفل وزيت زرة
على جريل او فى الفرن حتى تكمل التسويه
طاسه على نار فيها ذبدة
نضيف وبصل مفروم ناعم
يضاف معلقه صغيرة دقيق مع تقليب ثم
عصير البرتقال والفلفل الابيض ونترك الخليط حتى يتامسك
يضاف الكريمة لبانى مع الجنزبيل وملح ورزمارى مع قطع مفروم من الفلفل الاحمر
يوضع الدجاج في طبق التقديم ويزيّن بقطع البرتقال و المشوى
كما يمكن بصوص عمل
باستا بصوص البرتقال كما هو واضح فى الصورة
بالف هنا شيف هانى جوهرى...

About saied kalabani

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
رسالة أحدث
»
Previous
رسالة أقدم

ليست هناك تعليقات:

Post a Comment


Top