ads

ads

الجمال والمكياج[Style1]

الحياه الزوجيه

العنايه بالبشره[Oneright]

طبيب المجله[Oneleft]

معلومات صحية

مطبخ المجلة

طريقة عمل بيف بصوص المشروم

مقدمه من شيف هانى الجوهرى 


مدة التحضير 10
مدة الطهى 25

المقادير:

ربع كيلو لحم بقرى فيليه مقطع استيك
نصف بصلة مفرومة
100 كيلو مشروم فريش
نصف كوب كريمة لبانى
مرقه فوريه وفلفل أسود
نصف معلقة كبيرة دقيق
ربع كوب لبن
ربع كوب ماء
1معلقه بودرة ديمجلاس
معلقة كبيرة زيت ذرة او زبدة

الطريقة العمل:

يتبل الاستيك بالملح والفلفل ويشوح على الجانبين فى طاسة ساخنة حتى يتغير لونه ويرفع من على النار
نضع قليلاً من الزيت او زبدة فى طاسة أخرى ثم يوضع البصل المفروم مع التقليب الجيد حتى يميل لونه للاصفرار ثم نضيف المشروم مع التقليب ونضع معلقة الدقيق والكريمة فى نفس الوقت مع التقليب بمضرب سلك.
ننزل الماء ولبن وبودرة الديمجلاس ويترك الصوص يغلى على النار مع التقليب بالمضرب السلك ثم تضاف شرائح الاستيك المتشوحة حتى تتشرب الصوص وتشرب من الصوص وتقدم مع الخضار سوتيه أو البطاطس بوريه أو أرز أبيض
سهله وبسيطه بالف هنا
شيف هانى الجوهرى .....

About saied kalabani

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
رسالة أحدث
»
Previous
رسالة أقدم

ليست هناك تعليقات:

Post a Comment


Top