ads

ads

الجمال والمكياج[Style1]

الحياه الزوجيه

العنايه بالبشره[Oneright]

طبيب المجله[Oneleft]

معلومات صحية

مطبخ المجلة

سلمون مشوية بصوص ليمون



مقدمة من الشيف هانى الجوهرى

مدة التحضير 10
مدة الطهى 10

المقادير

2شرائح فيليه سمك سلمون
التتبيلة
2 فص ثوم مدقوق مفروم ناعم - عصير ليمون
3 معلق زيت زيتون - ربع معلقه مسطردة - ملح وفلفل أسود مطحون روزمارى

طريقة التحضير

نخلط التتبيلة جيداً وننقع بها السمك
نحمي الجريل جيدا بتنحط على عليها السمك من جهة الجلد..يلي ما عندها هذه الشواية ممكن تحط السمك بالفرن بس غلفيه بالألومنيوم عشان ما ينشف.. او على الجريل يفضل احسن او طاسه على نار هادا
مدة التسويه حاولى 10 دقائق
وهذه هي الشواية
ننتظر لحتى يتغير لون السمك ونقلب على الجهة الثانية.
الصوص ليمون خفيف فى العمل
زيت زيتون على النار مع معلقه صغيرة من الدقيق يضيف عليها ليمون ورزمارى مفروم
لما تستوي تقدم مع بطاطس او خضار سوتيه بالف هنا
سهلا وبسيطه
شيف هانى.....

About saied kalabani

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
رسالة أحدث
»
Previous
رسالة أقدم

ليست هناك تعليقات:

Post a Comment


Top