ads

ads

الجمال والمكياج[Style1]

الحياه الزوجيه

العنايه بالبشره[Oneright]

طبيب المجله[Oneleft]

معلومات صحية

مطبخ المجلة

دجاج بفالو مقدمه من شيف هانى الجوهرى



 مدة التحضير 15 دقيقه
 مدة الطهى 25 دقيقه

المقادير

250 صدور فراخ
ربع معلقه فلفل اسمر
 معلقه ك زعتر خشن
 زجاجه هوت صوص
2 معلقه ذبدة كبيرة 2
معلقه زيت زيتون
 فص ثوم
 1 عدد بطاطس
 جزر و كوسه وكرفس وبروكلى ومشروم

 طريق العمل

 قطعتين صدور متبله ملح وفلفل وعصير بصل وبهارات حسب الرغبه فى وعاء لمدة 20 دقيقه يتم تسويه الصدور على الجريل او فى طاسه على نار هادا جدا  او ادخلها فى الفرن بعد ما تعمل صدمه ليها على النار دة فى حاله لو مافيش جريل يتم عمل بطاطس بورى مع خضار سوتيه نصف سواء

 مقادير الخضار سوتيه 

تبيله فص ثوم مع زيت زيتون مع سن من الزعتر الخشن فلفل ابيض سنه من ورقه فوريه عمل صوص بفالو احضار طاسه على النار هادا ويتم اضافه زجاجه من هوت صوص مع ذبدة والزعتر الخشن وفلفل ابيض بسيط مع تقليب جيد حتى يضاف صدور الفراخ المستويه عليها كما واضح فى الصورة
 بالف هنا شيف هانى الجوهرى ......

About saied kalabani

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
رسالة أحدث
»
Previous
رسالة أقدم

ليست هناك تعليقات:

Post a Comment


Top