Wednesday, April 02, 2025

ads

ads

احدث المواضيع

    9:08

الجمال والمكياج[Style1]

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

العنايه بالبشره[Oneright]

طبيب المجله[Oneleft]

طبيب المجله

معلومات صحية

مطبخ المجلة

طريقة عمل فراخ بالجمبرى والكفيار

مقدمه من الشيف هانى الجوهرى 

كوك منيو

مدة التحضير ١٠
مدة الطهى ٢٥

المقادير

١٥٠ جرام صدور فراخ
٣ حبه جمبري للحم
معلقه صغيرة كفيار
٢ قطعه جبنه شيدر
روزمارى
ملح وفلفل
فلفل الالوان
معلقه صغيرة زعتر خشن
٤ معلقه هوت صوص
٢ معلقه ذبدة
١ فص ثوم

طريقة العمل

يفتح الصدر من الجهة العموديه زى طريقه حشوة الكوسه او بذنجان
ونتبل بى فلفل وملح ورزمارى
من الداخل
ثم يضاف قطعتين جبنه شيدر فى داخل الصدر
نحضر طاسة فيها جمبرى مع الثوم على النار لمدة دقيقه
ثم نبدا بالحشو الجمبرى والكفيار داخل صدر الفراخ ويضاف فلفل الالوان معها
نقوم بتسويه الفراخ على الجريل او طاسة تيفال او فى الفرن
نحضر طاسة على النار فيها زبدة وهوت صوص وزعتر ورزمارى
على نار هادئا
بعد تسوية الصدور يتم تنزيل عليها بصوص الهوت صوص
وبالف هنا
شيف هانى الجوهرى ..

About saied kalabani

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
رول فراخ بسجق مقدمة من الشيف هانب الجوهري
»
Previous
طريقة تحضير مكس جريل مشوي - الشيف هاني الجوهري
Pages 22123456 »

ليست هناك تعليقات:

Post a Comment