بالفيديو طريقة عمل الهمبرغر burgers في المنزل - الشيف عماد ابو صيام
مكونات عجينة البرغر
- لحمة عجل حمراء كيلو - دهن مقدار 100 غرام - قرشلة كاسة - ملح و مفلفل اسود حسب الرغبة- بيضة كاملة - خردل جاهز مقدار ملعقتينالطريقة :
حيث نطحن اللحمة\ والدهن مع جميع المكونات مرتين على انعم سن باستثناء البيض والماسترد حيث نعجن جميع مكونات العجينة ونضيف الخردل والبيضة والملح والفلفل ونشكلها باليد او بالرنج على شكل حبة البرغر وتوضع في الثلاجة حتى تتماسك جيدا-تشوى على الجرل مع شرحات البندورة وشرحات البصل يقدم الى جانب البطاطا المقلية
والمايونيز والى جانب والكاتشب والمايونيز
Making burgers at home
The way the hamburger at home with the chef Imad Abossaam
Paste burgers components
- Red meat kilo calf - the amount of fat 100 grams - Qrchillh cup, - salt and black as Alrgbh- Mvfil full egg - the amount of two tablespoons mustard Ready
- Where the meat Ntahn \ and fat with all the ingredients twice the softest age with the exception of eggs, mustard Njn where all the components of the dough and add the mustard, egg, salt and pepper and we are sharing Balranj hand or bean-shaped burgers and placed in the refrigerator even hold together well
-choy On Jerl cutlets with tomato and onion slices provides along with fried potatoes and mayonnaise, along with mayonnaise and Making ketchup and
مع تحيات الشيف عماد ابو صيام
ليست هناك تعليقات: